news/big_image/2024/10/marso-x-beni-oldalke-p-1200x450.png

Kétszer annyit számít minden segítség

Magyarország egyik legnagyobb gumiabroncs-forgalmazója, a MARSO Kft. a 2024. téli szezonjában nagyszabású kampányt indít, amelynek célja, hogy egy négy éves kisfiú időben megkaphassa a segítséget!

A tél közeledtével a gumiabroncs piac is felpörög, amely lehetőséget ad arra is, hogy nagyszabású kampányt indítson a MARSO Kft. A vállalat számára mindig is fontos volt, hogy lehetőségeihez mérten támogasson szervezeteket, intézményeket, kulturális eseményeket vagy akár spottevékenységet. Ez alkalommal azonban egy négy éves kisfiú, Beni gyógyulását segíti a MARSO Kft.!

A Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő Beni története egyszerre szomorú, de mégis megható az az országos összefogás, amelynek eredményeképpen apró lépésről-lépésre halad a család a kezelés elérése felé vezető úton. A kezelés pedig elkerülhetetlen, hiszen súlyos és jelenleg gyógyíthatatlan betegségről van szó, amely során Beni szervezete nemhogy nem termeli az izomépüléshez szükséges disztrofin nevű fehérjét, hanem alattomos módon még bontja is a meglévő izmait. Ez pedig azt is eredményezheti, hogy akár 10 éves kora előtt tolószékbe kerül, illetve a légzőizmok érintettsége miatt lélegeztető gépre is kerülhet Beni. Az Amerikai Egyesült Államokban azonban nagyon biztató eredményeket produkál egy génterápia, viszont ez csak 4-5 éves korra van engedélyezve és 1,3 milliárd Forintba kerül, amely nem kevés összeg. Ez a génterápia abban az állapotban tud segíteni, ahol éppen van a beteg, vagyis azt tudja szinten tartani, így elkerülhető lenne, hogy tolószékbe kerüljön Beni.

A MARSO x Beni kampány során 2024. október 14-től a www.marso.hu webáruházból történő rendelés esetén a fizetés lezárása előtt választhat az ügyfél, hogy a felajánlott három összegből (500-1.000-5.000Ft) melyikkel támogatja a kampányt önkéntesen. Ehhez az összeghez pedig ugyanennyit a MARSO is hozzátesz és széles kapcsolati hálójának köszönhetően minél több helyre eljuttatja Beni történetét! A sikeresség érdekében az elmúlt időszakban jelentős informatikai és rendszerszintű fejlesztéseket vittek véghez a vállalaton belül, hiszen jelen pillanatban a család is az idővel veszi fel a harcot, hiszen Beni februárban már betölti az 5. életévet, így addig kell megkapnia a kezelést!

A MARSO x Beni kampány elsődleges célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét arra, hogy a rohanó és túlpörgetett világunkban vannak, akik komoly harcot vívnak az idővel! Fontos, hogy lehetőségeinkhez képest mindig gondoljunk azon embertársainkra, akik sokkal nagyobb problémával, gonddal küzdenek és sokszor egy apró segítség is sokat jelenthet, ha összefogunk minél többen!

Ha szeretnéd bővebben megismerni Benit, akkor az alábbi linken megteheted, ahol megtalálod az egyéni támogatások lehetőségét is!

pályázati logó