0% THM!
téli
D
B
70 dB
erősített kivitel
Készleten
56 490 Ft
44 480 Ft + ÁFA

Kiemelkedő tapadás havon és jégen

Az újonnan kifejlesztett speciális gumikeverék és a stratégiailag elhelyezett 3D lamellák jelentősen javítják a tapadást havon és jégen. Ezáltal a Yokohama BluEarth*Winter V906 SUV gumiabroncs még a legzordabb téli útviszonyok között is magabiztos teljesítményt nyújt.

Fejlett polimer keverék

A fejlett polimer keverék hatékonyan növeli a teljesítményt havas téli utakon, anélkül, hogy csökkentené a száraz úton való tapadást vagy az abroncs élettartamát.

Adaptív 3D lamellák

Minden futófelületi blokkban számos 3D lamella található, amelyek ezernyi éles peremet hoznak létre, biztosítva a kimagasló tapadást jégen és havon. Ezek a lamellák alkalmazkodnak a különféle útviszonyokhoz, így garantálva a maximális biztonságot és teljesítményt téli körülmények között.

Kiváló nedves teljesítmény

A BluEarth*Winter V906 SUV irányított futófelületi mintázata és sima, szögben elhelyezett árkai hatékonyan vezetik el a vizet, megelőzve az aquaplaning kialakulását. Ezáltal nedves útfelületen is magabiztosan és biztonságosan közlekedhetsz, még esős időben is.

Kiváló kezelhetőség

Az optimalizált futófelületi profil nagyobb érintkezést biztosít az úttal, ami jelentősen javítja az abroncs kezelhetőségét. Így a BluEarth*Winter V906 SUV magabiztos és stabil vezetési élményt nyújt minden időjárási körülmény között.


pályázati logó